ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ HCSL

Οι πρώτες 4 ομάδες του Πρωταθλήματος θα κερδίσουν την θέση τους σήμερα και περιμένουμε να μάθουμε ποιες θα είναι αυτές.

Προκριματικό τουρνουά #1 | Ημερομηνία: 12 Μαίου 2017, Ώρα έναρξης*: 19:15’

Λάβε μέρος: LINK – https://www.pvpro.com/pvpro/tournament/view/3617

 

Ποιες θα είναι όμως αυτές οι ομάδες; Πάμε να δούμε παρακάτω κάποιες από τις ομάδες, που πιθανών, να διεκδικήσουν μία από τις τέσσερις θέσεις.

 

Ας ξεκινήσουμε με την GameSpace. Μία ομάδα φρέσκια, με πολύ τσαγανό και πιθανότατα να την βρούμε και στο Final Four του HCSL. Και έρχονται και από μια καλή πορεία από τα SEC Qualifiers.

 

Επόμενη ομάδα η We Love Gaming (WLG), η οποία είναι και αυτή νέα ομάδα, με καινούριο manager. Ένας οργανισμός που όλοι υπολογίζουν. Δηλώνει έτοιμη να παλέψει για το Fina Four και δεν θα πρέπει να τους υποτιμήσει κανείς.

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και ένα εκ των φαβορί για το τουρνουά, τους, Shanghai Emperors, μία ομάδα που έχει αναδείξει το ταλέντο της και το ξεχωριστό της στιλ. Αν και οι υποχρεώσεις τους, στο Group Stage του SEC, δεν ξέρουμε αν θα τις επιτρέψουν να συμμετάσχουν. Πάντως τους περιμένουμε.

 

Αμέσως επόμενη ομάδα είναι η Team Granded. Και αυτή μία από τις πιο δυνατές αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα, το οποίο φαίνεται με την πρόκρισή της στο Group Stage του SEC.

 

Για το απόλυτο φαβορί, κατά πολλούς, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Οι NL Gaming, θέλουν να αποδείξουν, για ακόμα μία φορά, ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Παρά τις καινούργιες αλλαγές, βρίσκονται και αυτοί στους ομίλους του SEC.

 

Σίγουρα ελπίζουμε για ένα δυνατό τουρνουά, με πολλές σκληρές μονομαχίες.