ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ HCSL

Η πρώτη σεζόν του Hellenic Counter-Strike League έρχεται στις 12 Μαΐου και φιλοδοξεί να γίνει η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής διοργάνωση στην Ελλάδα για το αγαπημένο τίτλο Counter-Strike: Global Offensive. Με συνολικό έπαθλο €1.000 και με διάρκεια ενός μήνα προσκαλεί όλη την ελληνική κοινότητα να συμμετάσχει, να παρακολουθήσει και να παρέχει τις απαραίτητες συμβουλές για την ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής σκηνής.

Το πρωτάθλημα θα φιλοξενεί τις 12 καλύτερες ελληνικές ομάδες, οι οποίες θα προέλθουν αρχικά από 3 ανοικτά προκριματικα που θα φιλοξενηθούν στην πλατφόρμα του www.pvpro.com.

Η πρώτη φάση που θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους των 6 ομάδων, από 17 Μαΐου έως 7 Ιουνίου, και θα παιχτεί με τη μορφή Round Robin (όλοι εναντίον όλων) σε αγώνες Best of Three. Η τελική οκτάδα θα διεξαχθεί σε χιαστί παιχνίδια με τους πρώτους τέσσερις κάθε ομίλου. Το Final Four και η ανάδειξη του τελικού νικητή θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στην Battlenet Arena, την πρώτη και μοναδική eSports arena της χώρας. Η διοργάνωση του Final Four θα είναι το σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους θεατές.
Καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα υπάρχουν ζωντανές αναμεταδόσεις των αγώνων  από το κανάλι twitch.tv/hellascsl και twitch.tv/theleaguegreece.

Θέλουμε να επισημάνουμε πως οι χορηγοί του HCSL αποτελούν ένα βασικό λόγο για τον οποίο η ιδέα αυτή φτάνει να γίνει πράξη. Η Logitech G (διανομή Infoquest), η κορυφαία εταιρία περιφερειακών Gaming, έχει δείξει επανειλημμένα την αφοσίωση της στα ελληνικό eSports και είναι ο μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία e-food, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα online delivery στη χώρα, την αλυσίδα ίντερνετ καφέ Battlenet για τις τεράστιες επενδύσεις τους στο χώρο, καθώς και το csongo.gr παράλληλα με την πλατφόρμα του pvpro.com για την πολύτιμη συνεισφορά σε εξοπλισμό και οργάνωση των όλων ενεργειών.