HCSL - Group A

HCSL - Group A

HCSL - Group A

HCSL - Group A

HCSL - Group B

HCSL - Group B

HCSL - Group B

HCSL - Group A

HCSL - Group A

HCSL - Group B

HCSL - Group B

HCSL - Group B

HCSL - Group A

HCSL - Group B

HCSL - Group A

HCSL - Group A

HCSL - Group B

HCSL - Group B

HCSL - Group A

HCSL - Group A

HCSL - Group A

HCSL - Group B

HCSL - Group A

HCSL - Group B

HCSL - Group B

HCSL - Group A

HCSL - Group A

HCSL - Group B

HCSL - Group B

HCSL - Group B

HCSL

HCSL

HCSL

HCSL

HCSL

HCSL

HCSL

Quarter Finals Finals Grand Final
Supervillains  
June 10, 2017
2-0
Supervillains
June 24, 2017
5:00 pm
Lethal Team
 Astrahax
Astrahax
June 25, 2017
2-1
June 10, 2017
2-0
Astrahax
 
Battlefrag
 
Team Fearless
June 11, 2017
2-0
Team Fearless
June 24, 2017
7:00 pm
Razor’s Edge Gaming
 Team Fearless
Star Quality 
June 11, 2017
0-2
Digital Warfare
 
Digital Warfare
Quarter Finals Finals Grand Final Finals Quarter Finals
Supervillains   Team Fearless
June 10, 2017
2-0
June 11, 2017
2-0
SupervillainsTeam Fearless
June 24, 2017
5:00 pm
June 24, 2017
7:00 pm
Lethal TeamAstrahaxRazor’s Edge Gaming
 
June 25, 2017
2-1
 
AstrahaxTeam FearlessStar Quality
June 10, 2017
2-0
 
June 11, 2017
0-2
AstrahaxDigital Warfare
  
BattlefragDigital Warfare

HCSL Group A

PosTeamWinsLossesRound DifferencePoints
1509610
232147
33207
423145
523-554
605-692

HCSL Group B

PosTeamWinsLossesRound DifferencePoints
15010310
232536
332426
432-256
514-492
605-1240
 1. Οι συμμετέχουσες ομάδες στο πρωτάθλημα, οφείλουν να διαθέτουν στο “Roster” τους παίκτες: Κάτοικοι Ελλάδος, Ελληνικής καταγωγής ή διαθέτουν έγραφα προερχόμενα από Ελληνική Αρχή (Ελληνική Ταυτότητα ή Διαβατήριο).
 2. Ηλικιακός περιορισμός όλων των συμμετεχόντων του HCSL Πρωταθλήματος είναι 16 ετών και άνω.
 3. Όλοι οι παίκτες των Ομάδων θα πρέπει να διαθέτουν ένα ενεργό λογαριασμό στο www.pcpro.com και να έχουν συμπεριλάβει στις πληροφορίες του λογαριασμού τους ένα Steam ID (όπου περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται) με το παιχνίδι Counter-Strike: Global Offensive.
 4. 10 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα και εφόσον μια από τις 2 ομάδες δεν εμφανίστηκε, ο αγώνας κατοχυρώνεται αυτόματα στην αντίπαλη ομάδα.
 5. Ο αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να έχει κάνει check-in 30 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα του match.
 6. Εκτός από τα επίσημα μέλη, μια ομάδα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει άλλο άτομο ως παίκτη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αν ο παίχτης αυτός πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Δεν είναι μέλος μιας άλλης ομάδας και Δεν έχει παίξει παιχνίδι για κάποια άλλη ομάδα στα πλαίσια του διαγωνισμού, και έχει δηλώσει πριν την έναρξη του league τον παίκτη ως stand-in.
 7. Οι ομάδες για την επικοινωνία μεταξύ των μελών τους θα χρησιμοποιήσουν ή το in-game chat system του CS:GO ή TeamSpeak/RaidCall/Skype, θα δωθεί teamspeak3 server για τις ομάδες.
 8. Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να καταργήσει ή να τροποποιήσει τους κανόνες, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να κρίνει και να διευκρινίζει, στις περιπτώσεις που δεν είναι συγκεκριμένα ή δεν περιγράφεται λεπτομερώς, διατηρώντας το “fair play” και το αθλητικό πνεύμα του πρωταθλήματος
 1. Οι δώδεκα ομάδες που θα παίξουν στην πρώτη σεζόν θα αναδειχθούν προκρινόμενες από ένα τουρνουά τύπου Single Elimination που θα παιχτεί στην πλατφόρμα του pvpro.com
 2. Στην συνέχεια της πρώτης σεζόν, οι 12 ομάδες θα χωριστούν σε 2 ομίλους με τυχαία επιλογή (Οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν την κλήρωση και με σχετική ανακοίνωση θα το δημοσιευθούν τα αποτελέσματα) και θα παίξουν με βάση το σύστημα Round Robin / όλοι εναντίον όλων.
 3. Οι πρώτοι 4 του κάθε ομίλου θα παίξουν σε ένα seeded playoff bracket για την ανάδειξη του νικητή της πρώτης σεζόν. Η ομάδες που θα βγουν 5άδες στον όμιλο θα παίξουν στα relegation brackets για την επόμενη σεζόν ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν τελευταίες θα αποκλειστούν και θα πρέπει να παίξουν στα προκριματικά της επόμενης περιόδου.
 4. Οι κανόνες ενδέχεται να αλλάξουν εάν αυτό κριθεί σκόπιμο από τους διοργανωτές.
 5. Ο τρόπος διεξαγωγής αφορά την τρέχουσα σεζόν και ενδέχεται να αλλάξει σε άλλες επερχόμενες σεζόν, αν κριθεί σκόπιμο από την διοργανώτρια αρχή.
 1. Διαδικασία Επιλογής Πίστας “Map” / Νικήτρια Ομάδα
  1. Map Pool:
   • de_cache
   • de_nuke,
   • de_train,
   • de_inferno,
   • de_mirage,
   • de_overpass,
   • de_cobblestone.
 2. Αγώνες Best-of-Three (bo3): Στην περίπτωση αγώνων Best-of-Three (2ο Στάδιο), οι δύο ομάδες ακολουθούν την εξής διαδικασία mapveto (ban, ban, pick, pick, ban, ban, desider). Η ομάδα που εμφανίζεται πρώτη στο bracket (έχοντας υψηλότερο seed), θα είναι και η ομάδα που ξεκινάει με το πρώτο ban των πιστών. Ύστερα, η ίδια ομάδα, θα επιλέξει την πρώτη πίστα που θα παιχτεί, η αντίπαλη ομάδα την δεύτερη πίστα. Η εναπομένουσα πίστα θα παιχτεί ως τελευταία, αν αυτό απαιτηθεί από το αποτέλεσμα των δύο πρώτων αγώνων. Μεταξύ των αγώνων bo3, οι ομάδες έχουν δικαίωμα διαλείμματος 5 λεπτών.
 3. Νικήτρια Ομάδα: κάθε αγώνας παίζεται σε μία πίστα και χωρίζεται σε δύο ημίχρονα των 15 γύρων. Σε κάθε ημίχρονο, οι ομάδες παίζουν εναλλακτικά terrorist και counter-terrorist. Ο νικητής του κάθε γύρου κερδίζει ένα πόντο. Ο νικητής του αγώνα είναι η πρώτη ομάδα που θα φτάσει συνολικά τους 16 πόντους. Αν ο αγώνας καταλήξει σε ισοπαλία, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει 15 πόντους, θα παιχτεί παράταση έως ότου αποφασιστεί ο νικητής. Η παράταση αποτελείται από 6 επιπλέον γύρους (MR3 με $10,000).
 4. Starting Side: Για να προσδιοριστεί η πλευρά (counter-terrorist / terrorist) που η κάθε ομάδα θα ξεκινήσει τον αγώνα, θα παιχτεί ένας γύρος με μαχαίρι. Η νικήτρια ομάδα επιλέγει πλευρά.
 5. Technical Pause: Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να διακόψει (all: !pause) το παιχνίδι για μια αποδεκτή διάρκεια εάν συντρέχει μια δικαιολογημένη αιτία. Παύση μπορεί να γίνει μόνο στην αρχή ή στο τέλος του κάθε γύρου. Το παιχνίδι δεν πρέπει να γίνει unpause (all: !unpause) εάν δεν το συμφωνήσουν και οι 2 ομάδες. Εάν ο αριθμός ή η διάρκεια των διαλειμμάτων παρατείνεται για πολύ, ο Admin μπορεί να αναγκάσει τη συνέχιση του παιχνιδιού.
 6. Tactical Pause: Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα για 2 “tactical pause” σε κάθε αγώνα / match. Με μέγιστη διάρκεια 1 λεπτό.
 7. Server crash: Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος στον server του tournament που καθιστά την παύση του έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη εφόσον είναι δυνατόν θα επαναφερθεί το match από εκεί που σταμάτησε. Σε διαφορετική περίπτωση θα ξανά ξεκινήσει από την αρχή με ίδια maps-sides.
 8. Απαγορεύεται η χρήση του all chat για λόγους που δεν αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και του πρωταθλήματος.
 9. Οποιαδήποτε μορφή cheating / bug abuse οδηγεί σε αυτόματο αποκλεισμό της ομάδας από το πρωτάθλημα.
 10. Το”boost” των παιχτών επιτρέπεται, όμως απαγορεύεται αν η ενέργεια δίνει προβάδισμα στην ομάδα ή τον παίκτη να δει πάνω από ένα τοίχο, ή ταβάνι που δεν θα έπρεπε σύμφωνα με την αρχιτεκτονική του χάρτη, πίστα “map” του αγώνα.
 11. Το pixel walking απαγορεύεται (το να κάθεσαι όρθιος ή καθιστός σε αόρατη γωνία του map).
 12. Επιθετική συμπεριφορά προς την αντίπαλη ομάδα οδηγεί σε παρατήρηση από τον Admin. Επανάληψη παρόμοιας συμπεριφοράς οδηγεί στον αποκλεισμό της ομάδας.
 13. Οι παίκτες δεν επιτρέπεται να παρακολουθούν ή να ακούν live streams ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια των αγώνων τους. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να παρέχουν οι ίδιοι streams εάν δεν τους έχει δοθεί προηγουμένως γραπτώς άδεια από την διοργάνωση.
 14. Player Settings
 15. Configs / Launch options
  Οι ακόλουθες εντολές απαγορεύονται:

  1. Mat_hdr_enabledΤα ακόλουθα launch options απαγορεύονται:+mat_hdr_enable 0/1+mat_hdr_leven 0/1/2
 16. Η χρήση οποιουδήποτε “script” ή πρόγράμματος, απαγορεύεται.
  1. Αν δεν είστε σίγουροι αν κάποιο script επιτρέπεται ή όχι συμβουλευτείτε την διοργάνωση 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
 17. Η διοργάνωση είναι ο μόνος αποκλειστικός υπεύθυνος του πρωταθλήματος και είναι εξουσιοδοτημένος να αποφασίζει επί τόπου για τις όποιες διαφορές προκύψουν και δεν αναφέρονται στους παρόντες κανόνες.
 1. Όλοι οι παίχτες οφείλουν να κάνουν IN-Eye (POV) demo κατά την διάρκεια κάθε αγώνα τους, να το φυλάξουν μέχρι και 60 ημέρες μετά την λήξη της σεζόν και να διαθέσιμο να παραδοθεί στην διοργάνωση, εάν τους ζητηθεί.
 2. Οι ομάδες έχουν προθεσμία 30 λεπτών μετά το τέλος του αγώνα για να υποβάλουν αίτηση διαμαρτυρίας για “protest”, στη διοργάνωση.
 3. Επικοινωνία και δημιουργία μας διαμαρτυρίας, γίνεται εγγράφως και ηλεκτρονικά προς την διοργάνωση με email στο: info@pvpro.com
 1. Δεν δύναται να υπάρξει παρέκκλιση από το πρόγραμμα που ανακοινώνεται Μη συμμόρφωση με το πρόγραμμα οδηγεί εξ ορισμού σε αποκλεισμό.
 2. Οι συμμετέχοντες με την εγγραφή αποδέχονται την χρήση προσωπικών τους στοιχείων από τον διοργανωτή του tour.
 3. Εκδήλωση ασέβειας προς τους διοργανωτές του tour ή/και άλλους συμμετέχοντες τιμωρείται με απευθείας διαγραφή της ομάδας από το tour.
 1. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα (εικόνες, λογότυπα) καθώς και τα δικαιώματα μετάδοσης του πρωταθλήματος HCSL, ανήκουν την διοργάνωση και το PvPRO. Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε: IRC bots, sound-cast streams, GoTV, replays, demos or Video broadcasts.
 2. Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να μεταβιβάσουν δικαιώματα μετάδοσης για έναν ή περισσότερους αγώνες σε συνεργάτες ή σε συμμετέχοντες Οι ομάδες δεν μπορούν να αρνηθούν  την αναμετάδοση των αγώνων από την διοργάνωση ή από εξουσιοδοτημένο συνεργάτης της, ούτε μπορούν να επιλέξουν με ποιο τρόπο θα μεταδοθεί ο αγώνας. Η μετάδοση και προβολή των αγώνων ή των αναλυτικών στοιχείων κάθε αγώνα μπορεί να απορριφθεί μόνο από την διεύθυνση της διοργάνωσης. Οι ομάδες θα πρέπει να βοηθούν στα μέγιστα, ώστε η μετάδοση των αγώνων και των δεδομένων να μπορεί να πραγματοποιηθεί αντίστοιχα με τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει και την καλή θέληση συμμετοχής και συνεργασίας, στο πρωτάθλημα.
 3. Όλο το περιεχόμενο που παρουσιάζεται και δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι και παραμένει ιδιοκτησία της PvPRO Ltd και χρησιμοποιείται με την άδεια του κατόχου. Μη εξουσιοδοτημένη διανομή, αντιγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση του υλικού που περιέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, οποιουδήποτε εμπορικού σήματος εικόνας, σχέδιο, κείμενο, ομοιότητα ή φωτογραφία, μπορεί να συνιστά παραβίαση των νόμων πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορικών σημάτων και μπορούν να διωχθούν δυνάμει ποινικά ή με βάση το αστικό δίκαιο. Κανένα κομμάτι του περιεχομένου της ιστοσελίδας, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την γραπτή έγκριση της διοργάνωσης. Η εταιρία και η διοργάνωση δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη. Διατηρεί δε το το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο και τα αρχεία στην ιστοσελίδα. (www.pvpro.com, https://events.pvpro.com)

**Οι κανόνες ενδέχεται να αλλάξουν εάν αυτό κριθεί σκόπιμο από τους διοργανωτές.

Giveaway LogitechG G413 Carbon


Πάρε τώρα μέρος στο giveaway του #HCSL σε συνεργασία με την @Logitech G για το ολοκαίνουργιο μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech G413

Read More

HCSL – Α’ Προκριματικός


Οι πρώτες 4 ομάδες του Πρωταθλήματος θα κερδίσουν την θέση τους σήμερα και ανυπομονούμε να μάθουμε ποιες θα είναι αυτές.

Read More

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Ένας συνοπτικός και σύντομος οδηγός (με 4 βήματα, παρουσιασμένα και με εικόνες) για την εγγραφή της ομάδας σου και την συμμετοχή σου στο πρωτάθλημα.

Read More

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ HCSL


Με την φάση των προκριματικών τουρνουά προχωρά το HCSL, μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, δίνοντας την δυνατότητα σε 192 ελληνικές ομάδες να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Εδώ είναι τα Links για τα προκριματικά.

Read More

HCSL PROMO VIDEO


Να επισημάνουμε πως και οι χορηγοί του HCSL είναι σημαντικός λόγος για τον οποίο η ιδέα αυτή φτάνει να γίνει πράξη.
Ένα Video λοιπόν για έναρξη των προκριματικών και μια καλή αφορμή να φτάσει η ενημέρωση σε όλους τους Έλληνες φίλους των eSports και του CS:GO.
Play και Share...

Read More

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ HCSL


Η πρώτη σεζόν του Hellenic Counter-Strike League έρχεται στις 12 Μαΐου με τη φιλοδοξία να γίνει η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής διοργάνωση για τον αγαπημένο τίτλο Counter-Strike: Global Offensive.

Read More